تلفن تماس : 88330133      09124540649

کشف مورچه های عظیم الجثه

دانشمندان به شواهدی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد ۵۰ میلیون سال پیش گونه‌ای از مورچه های عظیم الجثه وجود داشت که طولشان به بیش از پنج سانتیمتر می‌رسید.Titanomyrmma Lubei

به گفته دانشمندان این گونه از مورچه ها که تیتانومیرما لوبی (Titanomyrmma Lubei) نامیده شده است، در قطب شمال و همزمان با گرمایش زمین می‌زیسته‌اند.

پژوهشگران با تحقیق بر روی فسیل‌هایی که در رسوب‌ دریاچه‌ای در ایالت وایومینگ در آمریکا انجام دادند موفق به کشف این گونه از مورچه ها شده‌اند.نتیجه این تحقیقات که توسط گروه پژوهشگران آمریکایی - کانادایی گردآوری شده، در نشریه علمی "رویال سوسایتی" منتشر شده است.گونه جدیدی که کشف شده ظاهرا بسیار شبیه به فسیل هایی است که قبلا نیز در آلمان و یا در جزیزه آیل آو وایت، جزیره‌ای در جنوب انگلیس، کشف شده بود.

بروس آرچیبالد، از دانشگاه سایمون فریزر در بریتیش کلمبیا، گفت: "ما به هیچ فسیلی از مورچه‌های کارگر دست نیافته‌ایم، بلکه تنها موفق به کشف یک مورچه ملکه شده ایم.""تخمین زده شده است، وزن مورچه‌ای که از روی فسیل‌ها در آلمان کشف شده بود، به اندازه یک مرغ مگس خوار می‌رسید."در مورد اینکه این مورچه‌ها چگونه می‌زیستند یا چه نوع غذایی می‌خوردند اطلاعاتی در دست نیست.

سفری دور و درازبین ۳۴ تا ۵۶ میلیون سال پیش، در دوران ایوسن یا دوره سوم زمین شناسی، که زمین چندین بار دچار گرمایش شد، دمای زمین احتمالا به دلیل تصاعد گازهای گلخانه‌ای مانند متان، به بالاتر از حد کنونی خود رسیده بود.پژوهشگران معتقدند که این مورچه‌های عظیم الجثه احتمالا در طی این دوران گرما از اروپا به آمریکای شمالی و یا در جهت عکس، مهاجرت کردند.

دکتر آرچیبالد گفت: "در آن زمان بسیاری از گونه‌های مختلف جانداران، از جمله پستانداران و گونه‌هایی از درخت‌ها، بین اروپا و آمریکای شمالی جا به جا شد."در دوران ایوسن موقعیت جغرافیایی قاره ها با امروزه تفاوت داشتاو افزود: "گونه‌های متعددی از حشرات به طور مشابه در بریتیش کلمبیا و اروپا کشف شده‌اند که برای زیستن به هوای سرد نیاز داشتند. اما این اولین نمونه‌ای است که برای عبور از قاره‌ها و انتقال به مناطق دیگر به هوای گرم نیاز داشت."در طول تحقیقات، پژوهشگران نقشه‌ای از زیستگاه انواع مورچه‌هایی که طول آنها به بیش از ۳ سانتیمتر می‌رسید، چه آنهایی که نسلشان منقرض شده و چه آنهایی که هنوز وجود دارند، تهیه کردند.آنها به این نتیجه رسیدند که موجودیت همه گونه‌ها به دمای نواحی حاره‌ای بستگی دارد. گرچه دلیل آن هنوز معلوم نیست.نزدیک ترین گونه موجود که دوریلوس(Dorylus) نام دارد و طولش به ۵ سانتیمتر می‌رسد، در آفریقای شرقی و مرکزی یافت می‌شود.

نظرات (1)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است
این نظر توسط مدیر سایت کمینه شده است

خدا قسمت باجناقم بکنه

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
رتبه دهید:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت


درباره شرکت نگین دشت

شرکت مهندسی نگین دشت با بیش از ربع قرن تجربه به صورت تخصصی در زمینه خدمات سمپاشی حشرات ، طعمه گذاری انواع موش و مبارزه با آفات خانگی و صنعتی مانند ،سوسک ، ساس ، پشه ، موریانه ، کنه ، مورچه ، کک ، موش و...  با افتخار در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

در ارتباط باشید :

    

اطلاعات تماس

شما میتوانید هم اکنون سوالات مربوط به ضد عفونی و سمپاشی حشرات را به طور مستقیم با کارشناس نگین دشت مطرح فرمایید.

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
 logo-samandehi
 

ارتباط با ما

ارتباط مستقیم با کارشناسان ما در شبکه های اجتماعی