راه های پیشگیری از ورود بید به منزل
رایج ترین راهی که بید وارد منزل می شوند در حالت بلوغ این بیدها به شکل پروانه بوده که از طریق در و پنجره های باز وارد منازل می شوند و از طرفی از طریق مواد غذایی آلوده و نیز وسایل الیافی از جمله لباس و مبلمان دست دوم و آلوده وارد منزل یا محل کار می شوند.
روش های پیشگیری از ورود بید:
بازرسی مواد غذایی خریداری شده
یکی از راه های به حداقل رساندن ورود بیدها آن است که کلیه مواد غذایی که از بیرون خریداری می کنید را به صورت کامل بازرسی نمایید که این امر به ویژه در مورد خشکبار، غلات، حبوبات و برنج بسیار عامل مهمی در پیشگیری از ورود بیدهاست. کسانی که در منزل حیوانات خانگی نگهداری می کنند در هنگام خرید مواد غذایی حیوانات خانگی نیز باید به طور کامل دقت لازم را در جهت بازرسی مواد غذایی خریداری شده داشته باشند.
بازرسی وسایل و الیاف در هنگام ورود به منزل
توجه داشته باشید موارد زیر را در هنگام خرید قبل از ورود به منزل به صورت دقیق چک کرده تا از عدم وجود حشرات بالغ و لارو بید اطمینان حاصل فرمایید: لباس، مبل، پارچه، فرش و گلدان و ...
محدودیت استفاده از نور در محیط اطراف منزل و خاموش کردن چراغ های محوطه اطراف منزل
یکی از راه های مؤثر در جلوگیری از ورود بیدها به محیط داخل منزل کاهش روشنایی محیط اطراف می باشد و بهتر است تنها در صورت نیاز به نور از لامپ استفاده نمایید به این دلیل که بیدها بخصوص در شب جذب نور اطراف منازل می شوند و از این طریق می توانند به محیط داخل منزل دسترسی پیدا کنند.
موارد فوق در جهت پیشگیری از ورود انواع بیدها به محل سکونت انسان می باشد. در صورت مشاهده هر یک از انواع بیدها با کارشناسان شرکت نگین دشت تماس گرفته تا اصولی ترین و بهترین روش ریشه کنی و سمپاشی بید را به شما ارائه نمایند و از طرفی با اعزام کارشناسان مشاوره های لازم جهت بحث بهسازی محیط در پیشگیری از ورود مجدد بیدها را به صورت کامل به شما آموزش می دهند.
درمان و سمپاشی بید فرش و بید لباس
انواع بید ها (بید فرش، بید لباس، بید حبوبات) می تواند به فرش و لباس و مواد غذایی شما خسارت وارد کند لزوم سمپاشی بید امری ضروری است که جهت انجام عملیات مبارزه و نابودی بیدها می توانید با کارشناسان سمپاشی نگین دشت تماس گرفته تا بهترین روش جهت ریشه کنی را به شما ارائه نمایند. مبارزه و نابودی بید از زمان های بسیار قدیم برای افراد بسیار با اهمیت بوده است تا از آسیب بیدها به اموال خود پیشگیری کنند و در هر دورهای روشهایی خاصی برای مبارزه با آن استفاده می شد، اما این روشها به شکل حرفه ای در غالب شرکت های سمپاشی به کار گرفته نمی شد و تنها با استفاده از روش های سنتی مانند استفاده از دمای پایین جهت ریشه کنی و یا قرار دادن نفتالین یا تنباکو در میان فرش ها یا لباس های آسیب دیده بوده که بتوانند از طریق بخار و بویی که از نفتالین متصاعد می شود محیط مساعد رشد بید را از بین برده و باعث نابودی بید شوند که البته این فکر بسیار اشتباه بوده است چون در حقیقت نفتالین فقط جهت پیشگیری استفاده می شود و ریشه کنی بید را به همراه نخواهد داشت ضمن اینکه بخار و گاز متساعد شده از آن برای ریه های انسان در اثر تنفس بسیار خطرناک و سبب مشکلات تنفسی می شود.
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد!