سبد خرید خالی می باشد

سمپاشی کرم زرد

چگونه کرم زرد را از منزل خود ریشه کن نماییم؟

کرم های زرد، آفات محصولات غذایی ذخیره ای خشک از جمله غلات ،حبوبات، فضولات حیوانت مانند موش و ... محسوب می شوند که عمدتاً از موادی با رطوبت زیاد و یا دانه های غذایی در حال تجزیه و کپک زده و یا تاریخ گذشته تغذیه می کنند. خارج از محیط منزل از مواد غذایی از جمله غلات داخل سطل زباله، برگ ، حشرات مرده و یا فضولات سایر حیوانات و پرندگان تغذیه می کنند. زیستگاه عادی آن ها در مکان های تاریک، مرطوب و خنک می باشد که در آن غذا ، سرپناه و رطوبت کافی وجود داشته باشد. این حشرات تا زمانی که داخل غلات مشاهده نشود و یا به سمت سایر مواد غذایی خشک هجوم نبرند به سختی مورد شناسایی قرار می گیرند.

زمانی که شما در منزل خود با این آفات مواجه می شوید باید با یک کارشناس دفع آفات تماس گرفته تا جهت بازرسی و ریشه کنی به محل اعزام شده و محل تجمع آن ها را پیدا کرده و از طریق یک برنامه مدون و اصولی اقدام به رفع منبع آلودگی و پاکسازی محیط آلوده نماید.

کرم زرد

این برنامه مدون توسط متخصص دفع آفات در جهت ریشه کنی کرم زرد آرد به شرح زیر می باشد:

ابتدا باید به افراد اطلاعات مربوط به عادات، زیستگاه، رفتار کرم های زرد آموزش داده شده و سپس روش های درمانی و سمپاشی مناسب را به آن ها ارائه نمود.

توصیه بهداشتی مهم در این زمینه حذف منابع غذایی آلوده و منبع تمرکز این کرم ها می باشد. گاهی منشا اصلی این کرم ها محصولات دانه های غلات و حبوباتی است که مدت های زیادی است نگهداری کرده و یا طعمه هایی که برای جوندگان استفاده کرده و مدت های زیادی است جمع آوری نشده است. جهت نظافت ابتدا باید جارو برقی کشیده تا آلودگی کاهش یابد از طرفی وجود لانه های پرندگان در محلی مانند زیر شیروانی می تواند عامل انتقال این کرم های زرد بوده و شما اغلب آن ها را روی قسمت سقف منزل مشاهده نمایید.

کلیه برنامه های درمانی و ریشه کنی کرم های زرد که توسط متخصصان در خارج و داخل ساختمان صورت میگیرد با توجه به میزان و منبع آلودگی متفاوت بوده و تجربه و دانش متخصصان در جهت پاکسازی محیط به شما کمک می نماید.

ظاهر کرم زرد

در حالت بلوغ عموماً این کرم ها به گونه ای از سوسک شباهت دارند. رنگ آن ها تیره و پوسته سختی دارند و حدود 5/1 سانت طول دارند. در حالت لارو از لحاظ شکل ظاهری به کرم های کاترپیلا شباهت دارند به شکل استوانه ای بوده و در حدود 5/2 سانت طول آن هاست. رنگ این کرم ها زرد رنگ بوده و گاهی حلقه های قهوه ای روی بدن قابل مشاهده است با رشد لاروها بدن به تدریج سخت تر می شود.

کرم زرد از چه موادی تغذیه می نماید؟

کرم زرد آرد به عنوان یکی از مهمترین آفات منابع غذایی خشک به شمار می آید. این آفات در درجه اول از موادی با رطوبت زیاد و در حال تجزیه و کپک زده تغذیه می کنند و نیز منابع غذایی مورد علاقه آن ها برگ ، حشرات مرده ، فضولات حیوانی و پرندگان و غلات ذخیره شده و یا در حال پوسیدگی است البته این آفات از سایر منابع غذایی خشک از جمله بلغور جو دوسر، آرد و سایر مواد غذایی خشک از جمله خشکبار و حبوبات هم تغذیه می کنند.

زیستگاه اصلی کرم زرد

زیستگاه آن ها مکان های تاریک، خنک و مرطوب می باشد که در آن دسترسی به منابع غذایی هم داشته باشند و در مناطقی مانند زیر سنگ ها،  کنده های درختان، محل تجمع فضولات حیوانی و یا در مناطقی با رطوبت بالا و انبار غلات و مواد خوراکی خشک هم به دلیل شرایط مساعد مستقر می شوند.

تولید مثل و چرخه زندگی

کرم های زرد 4 مرحله تخم ، لارو، شفیره و بلوغ (دگردیسی کامل) را طی می کنند و چرخه زندگی آن ها طی 3 تا 6 ماه کامل می شود. سوسک بالغ به وجود آمده از این کرم های زرد تنها 30 تا 70 روز عمر می کنند که این به شرایط زندگی از جمله دما و مناسب بودن شرایط زیستگاهشان بستگی دارد. 

منبع مقاله: شرکت نگین دشت

طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد!

logo sampashi

مشاوره رایگان

021-88330133


تمام نقاط تهران و کرج

درباره شرکت نگین دشت

شرکت مهندسی نگین دشت با بیش از 30 سال تجربه به صورت تخصصی در زمینه خدمات سمپاشی حشرات، طعمه گذاری انواع موش و مبارزه با آفات خانگی و صنعتی مانند، سوسک، ساس، پشه، موریانه، کنه، مورچه، کک، موش و... با افتخار در خدمت هموطنان عزیزمان می‌باشد.

در ارتباط باشید:

logo-samandehi