قبل از اسباب کشی به خانه جدید چه باید کرد؟
یکی از مهمترین مسائلی که باید پس از تحویل منزل جدید در نظر گرفت مبارزه و کنترل آفات احتمالی است و اینکه چگونه اصول بهسازی را جهت پیشگیری از ورود آفات به داخل محل سکونت رعایت کنیم.
از آنجا که افراد در هنگام تحویل منزل جدید بیشتر نگران تهیه امکانات برای منزل جدید هستند نکته مهم در جهت مبارزه با آفات و سمپاشی منزل را ممکن است فراموش کنند از آن جهت ابتدا باید چک لیستی از کلیه نکات بهسازی لازم جهت پیشگیری از ورود آفات را تهیه نمود و سپس اقدامات لازم در جهت اجرای نکات فوق را فراهم نمود.
بازرسی منزل و اجرای اصول بهسازی محیط داخل منزل
درپوش دودکش ها باید بسته شود تا محلی برای لانه گذاری زنبور، پرندگان یا تردد جوندگان و ... نباشد.
اتاق زیر شیروانی را به دقت بازرسی کنید و کلیه نخاله، کاغذ، کارتن یا فضولات زیر شیروانی را جمع آوری کرده و از کارشناس دفع آفات نگین دشت جهت مبارزه کمک بگیرید.
در صورت مشاهده لکه های ریز قهوه ای یا قرمز روی کاغذ دیواری – قرنیز ها و اطراف کلید پیریزها بخصوص در اتاق خواب یکی از نشانه های وجود ساس تختخواب می باشد.
سوسک ها به سرعت جذب رطوبت می شوند در نتیجه باید نشتی لوله های آب را چک کرده و از عدم چکه کردن آب لوله ها اطمینان حاصل کنید. کفپوش ها را با دقت چک کنید و تمام درز و شکاف ها را بپوشانید.
به دیوارها و چهارچوب چوبی درب ها ضربه زده و در صورت صدای توخالی نشان دهنده وجود موریانه یا حشره چوبخوار می باشد.
از کارشناسان ماهر دفع آفات نگین دشت کمک گرفته تا در جهت بستن کلیه راه های ورودی و خروجی جوندگان، پرندگان و حشرات از کوچکترین درز و شکافی وارد ساختمان می شوند از طرفی نمای بیرونی ساختمان و دور تا دور ساختمان را باید چک کنید و در صورت وجود هر گونه سوراخ یا راه های احتمالی ورود حشرات و جوندگان از جمله قسمت درز انقطاع ساختمان، اقدام به بستن راه ها نمایید.
کابینت و آشپزخانه را برای یافتن سوسک ریز آلمانی بازرسی کنید تا مطمعن شوید منزل جدید سوسک ریز ندارد.
زیرزمین به دلیل عدم نور کافی و رطوبت یکی از قسمت هایی است که در صورت ورود حشرات و جوندگان به سرعت شروع به تکثیر و زاد و ولد می کنند بنابراین در صورت تراکم نخاله یا وسایل غیر ضروری در زیرزمین اقدام به پاکسازی نموده تا پناهگاه مناسب جهت پنهان شدن حشرات و جوندگان را از بین ببرید.
در محیط خارج از ساختمان در صورتی که انبوهی از گیاهان و چمن وجود دارد باید هرچند وقت یکبار توسط کارشناسان اقدام به کوتاه کردن چمن ها و گیاهانی که بیش از حد رشد داشته اند نموده تا بین گیاهان پناهگاهی برای پنهان شدن حشرات و جوندگان از جمله موش ها باقی نماند.
از تجمع و تراکم نخاله در قسمت حیاط یا محوطه اطراف ساختمان به شدت پرهیز نموده بخصوص الوار و چوب های اضافه را به سرعت از اطراف منزل دور نمایید.
در صورت وجود استخر در فصل هایی که استخر استفاده نمی شود باید آب استخر را تخلیه نمود تا شرایط مساعد برای رشد پشه ها ایجاد نشود از تراکم و باقی ماندن زباله به مدت طولانی در اطراف ساختمان خودداری نمایید.
تمام عوامل ایجاد رطوبت را برطرف نموده تا از ایجاد قارچ و کپک در منزل پیشگیری نمایید.
پوشش گیاهی اطراف منزل را هر چند وقت یکبار هرس نمایید.
از تجمع الوار و کنده های درختان در اطراف ساختمان پرهیز نمایید.
موارد ضروری که باید هر چند وقت یکبار در منزل بررسی شود:
موارد ضروری که باید هر چند وقت یکبار در منزل بررسی شود:
-
استفاده از درزگیر مناسب برای درب و پنجره ها.
-
تمیز کردن مرتب ناودان و آب راه های پشت بام.
-
دور کردن مالچ چوبی و الوار و کنده ها درختان از اطراف محل سکونت.
-
بستن درز و شکاف دور لوله ها .
-
پوشاندن هواکش ها با توری های مناسب.
-
تمیز کردن اتاق زیر شیروانی.
-
هرس کردن درختان و گیاهان.
-
انبوه گیاهانی که باعث تجمع کنه ها می شود را باید از محل دور نمایید.
-
دهانه ناودان را باید به صورتی تنظیم نمود که آب به فونداسیون رسوخ پیدا نکند.
-
جعبه های مقوایی و کارتن را از منزل خارج نمود.