خطرات گزش کنه کبوتری (Argas) و مایت
کنه آرگاس و مایت از جمله مهمترین اکتوپارازیت ها یا انگل هایی هستند که غالبا از بدن پرندگان بخصوص کبوتر به محل سکونت انسان انتقال می یابد و از خون انسان و کبوتر تغذیه می نماید. این حشرات ناقل انواع بیماری های عفونی و منبع انتقال آنتی ژن هایی هستند که آلرژی های شدید از جمله شوک آنافیلاکسی به انسان منتقل می کنند .
عدم آشنایی با کنه کبوتر و مایت پرندگان باعث می شود تا ما از علائم آلرژیکی ایجاد شدۀ ناشی از گزش این حشرات غافل شویم و به مرور زمان با آلرژی های شدیدتری از جمله شوک آنافیلاکسی مواجه شویم که برای سلامت انسان بسیار خطرناک می باشد.
رشد جمعیت کبوترها در شهرها از یک طرف و از طرفی لانه گزینی و مستقر شدن آن ها در نزدیکی زیستگاه انسان به طور فزاینده ای به عنوان یک عامل نگران کننده به شمار می آید که باعث انتقال پارازیت ها و انگل هایی موجود در بدن کبوتر نظیر کنه آرگاس، مایت ، مگس کبوتری و ... به محل سکونت انسان می گردد.
لانه های کبوتر معمولاً در پشت بام، تراس، لبه های کناری پنجره ها ، درز انقطاع ساختمان، روی کولرها و.... مشاهده می شود و مایت کبوتر و سایر انگل ها در شکاف و درزهای لانه کبوترها زندگی می کنند تا به راحتی تغذیه داشته باشند . این اکتوپارازیت ها برای تغذیه به دنبال خون می باشند و از این جهت وارد منازل می شوند تا بتوانند از خون گرم انسان نیز تغذیه داشته باشند. نیش کنه ها به همراه سوزش و آلرژی های پوستی شدید و ضعیف بسته به واکنش ایمنی که سیستم ایمنی افراد نشان می دهد، متفاوت می باشد.
دور کردن کبوترها از محل زندگی و حفظ اصول بهسازی محیط می تواند از آلودگی محیط به کنه ها و مایت ها پیشگیری نماید.شرکت نگین دشت با ارايه روش های اصولی و حرفه ای کلیه پرندگان را از محل سکونت شما دور می نماید.
کنه کبوتری و مایت کبوتر در ابتدا پارازیت و انگل بدن کبوتر ها بوده و پس از ورود به منازل جهت تغذیه به انسان حمله می کنند تا بتوانند از خون گرم انسان تغذیه داشته باشند که گاهاً در صورت عدم توجه به این حشرات در محیط داخل منزل فرد مبتلا به شوک آنافیلاکسی و مشکلات آلرژیکی می شود.
علایم شوک آنافلاکسی در انسان:
واکنش های پوستی از جمله کهیر، قرمزی پوست ، رنگ پریدگی
- حالت تهوع ، اسهال و استفراغ
- درد شکمی
- تورم زبان و لب
- تغییرات نبض
- احساس گرمای زیاد بصورت ناگهانی (گُر گرفتن)
- خس خس در سینه و مشکلات تنفسی
- مور مور شدن دست و پاها
کارشناسان نگین دشت با بررسی و شناخت کنه کبوتری ، مایت در محل زندگی انسان می توانند در جهت پیشگیری از بروز عامل انتقال شوک آنافیلاکسی خطرناک برای افراد نقش مؤثری داشته باشند.
مهندسان ماهر با تجربه در زمینه مبارزه و سمپاشی کنه کبوتر و مایت پرندگان به شما خدمات لازم را ارائه می دهند و از طرفی با آموزش اصول بهسازی محیط روش های پیشگیری را نیز به شما ارائه می دهند. ما به شما عزیزان پیشنهاد می کند تا با تماس با ما از شر این حشره برای همیشه رهایی یابند بخصوص در زمینه بستن مسیرهای ورودی کبوتر با نصب به روزترینو پیشرفته ترین ابزار دور کننده پرندگان در جهت پیشگیری از ورود کبوتر برای همیشه شما را از مزاحمت کبوتر ها خلاص می کنند.
در یکی از مطالعاتی که در راستای شناخت بیشتر بیماری هایی که حشره کنه به انسان انتقال می دهند، محققان یکی از دانشگاه های معتبر ایتالیایی بر روی کلیه واکنش های آلرژیکی که کنه بر روی بدن انسان به جا می گذارد تحقیقات کاملی را انجام داده است که در یکی از موردهایی که به آن اشاره داشتند. فردی 44 ساله که پس از گزش کنه ها دچار شوک آنافیلاکسی شده و به سرعت خانواده وی او را به بیمارستان انتقال داده بودند که علائمی مانند جوش های پوستی در محل گزش، حالت تهوع شدید، تنگی نفس و خس خس سینه، از دست دادن سطح هوشیاری با ضربان قلب بسیار بالا و التهاب در قسمت پلک ها و لب ها و... توسط پزشکان گزارش داده شده بود که همگی نشان دهنده شوک آنافیلاکسی در فرد بود و بلافاصله پزشکان با تزریق داروهایی نظیر اپی نفرین (آدرنالین) در جهت کاهش علائم آلرژیکی اقدامات لازم را انجام دادند و واکنش های آلرژیک بدن فرد پس از 24 ساعت با تزریق داروها رفع گردید و تنها خارش های پوستی، قرمزی پوست و علائمی نظیر خستگی در فرد بنظر می رسید. شوک آنافیلاکسی شدید بر روی سیستم ایمنی، پوست، قلب، عروق و تنفس تأثیر بسزایی داشته و می تواند خطر مرگ را به همراه داشته باشد.
لازم به ذکر است شوک آنافیلاکسی در همه افراد اتفاق نمی افتد و زمانی در برخی افراد رخ می دهد که شخص مدت زمان زیادی در محیط آلوده به این پارازیت ها زندگی کرده باشد و اقدامی در جهت رفع آلودگی محیط انجام ندهد.
فرد مورد نظر اذعان کرد که قبلاً هم به صورت مداوم خارش های پوستی را داشته ولی چون افراد دیگر در خانه موردی نداشتند به آن اهمیتی نمی داده و از طرفی طبق گفته فرد در سقف زیر شیروانی کبوترها لانه کرده بودند و از این طریق کنه ها از طریق درزها و شکاف های سقف و دیوارها به محیط داخل منازل انتقال پیدا می کرد.
در مراکز تعیین نوع و میزان آلرژی، پزشکان پس از بررسی آلرژی افراد به مواد غذایی، آلرژی به حشرات را نیز مورد آزمایش قرار می دهند.
در هنگام مواجه با کنه کبوتری و مایت، درمان آلرژیک های افراد نکته قابل توجهی می باشد. ولی رفع آلودگی محل از مهمترین نکات و در اولویت قرار دارد. پس از پاکسازی محیط از وجود این پارازیت ها، بحث بهسازی محیط بستن درزها و شکاف های ورودی کبوترها به محیط داخل منزل از نکات بسیار مهم دیگر به شمار می آید.
از نشانه های تشخیص نیش و گزش کنه کبوتر می توان به نکات ذیل اشاره نمود:
1 خارش های پوستی
2 ایجاد جوش های ریز بر روی پوست بخصوص روی قسمتی از بازوها و دست ها و زیر شکم
3 شنیدن صدای کبوتر در قسمت دیوار پشتی ساختمان، پشت بام، سقف کاذب، تراس و ...
4 مشاهده لانه کبوتر در نزدیکی محل زندگی و ....
سوالات متداول مشتریان
سوالات متداول مشتریان
فیلم آموزش شناخت و سمپاشی کنه کبوتر
فیلم آموزش شناخت و سمپاشی کنه کبوتر
بیشتر بدانید: