سبد خرید خالی می باشد

ساس هر چند وقت یکبار نیاز به تغذیه از خون انسان دارد؟

 
هر پنج تا ده روز نیاز به تغذیه دارد

ساس‌ها می‌توانند بیش از یکسال بدون تغذیه زنده بمانند، اما معمولاً هر پنج تا ده روز به دنبال خون هستند. تنها راه برای اینکه مطمئن شوید چه حشره ای دارید پیدا کردن یک حشره بالغ ساس است. ساس فقط از خون تغذیه می‌کنند مانند پشه‌ها فقط از خون گرم تغذیه می کنند. آنها احتمالا ترجیح می دهند از انسان تغذیه کنند.

معمولاً ساس شب ها از خون گرم انسان تغذیه می کند ولی مانند بسیاری از حشرات مکندۀ تعداد دفعات تغذیه ساس از خون انسان به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

میزان دسترسی ساس به میزبان

میزان جمعیت ساس ها

مکانی که در آن ساس ها مستقراند و لانه گزینی کرده اند.

یکی دیگر از موارد مهم در تغذیه ساس درک این نکته است که ساس طبق یک برنامه پیش بینی شده تغذیه نمی کند. ساس در صورت نیاز به یک وعده غذایی، تغذیه از خون میزبان را خواهد داشت و عموماً میزبانی که در نزدیکی آن ها باشد را مورد هجوم قرار می دهد و پس از تغذیه بلافاصله خود را به پناهگاه رسانده و مخفی می شود و تنها در صورت نیاز به تغذیه مجدد و گرسنگی از پناهگاه خود خارج می شود.

یکی از مواردی که ذهن افراد را در مورد مسئله ساس درگیر می کند این است که چرا در یک منزل که به طور مثال حدود 4 تا 5 نفر زندگی می کنند فقط برخی از افراد گزیدگی ساس را احساس می کنند و بقیه افراد هیچ مشکلی ندارند و یا چرا در زمان های مختلف افراد مختلف تحت گزش ساس قرار می گیرند و برای یک مدت زمانی این گزش ها قطع می شود.

گزش ساس 744 x 594

ساس بدون تغذیه از خون انسان چقدر می تواند زنده بماند؟

 اکثر ساس بالغ می تواند حدود 5 ماه بدون تغذیه از خون زنده بماند اما در محیط آزمایشگاه تا یکسال نیز زنده می مانند. هنگامی که ساس روی میزبان نشست، برای چند دقیقه تغذیه می شود. مدت تغذیه بستگی به مرحله رشد، دفعه قبل چقدر خورده و از آخرین تغذیه چقدر گذشته است.

آیا حشره ساس خطرناک است؟

توجه داشته باشید سیستم ایمنی هر فرد نسبت به گزش ساس آلرژیک های متفاوتی را نشان می دهد و تقریباً 30 تا 40 درصد افراد هیچ واکنش آلرژیکی نسبت به گزش ساس روی سطح بدن خود ندارند و به مرور به دلیل اینکه متوجه گزش های ساس نیستند دچار کم خونی های شدید خواهند شد. از طرفی چون ساس در هنگام نیاز به یک وعدۀ غذایی از پناهگاه خود بیرون می آید نزدیکترین میزبان را جهت تغذیه انتخاب می نماید در نتیجه هر بار ممکن است یکی از افراد خانواده را مورد هجوم خود قرار دهد.

بنابراین نکته مهم آن است که بدانید از زمانی که مورد گزش ساس قرار می گیرید این هشدار به شما داده می شود که منزل شما به صورت کامل آلوده به ساس شده است و پس از دیدن حداقل یک عدد ساس یعنی منزل شما حدود 3 تا 4 ماه درگیر ساس شده است چون پروسۀ تکثیر و استقرار ساس جهت تخم ریزی و تغذیه حداقل 2 تا 4 ماه زمان می برد. چنانچه فقط از وجود یک ساس ماده بالغ بارور در منزل غافل شوید در مدت سه ماه با حدود 300 ساس بالغ و 1000 تخم ساس مواجه خواهید شد.

چرخۀ زندگی ساس و میزان تغذیه ساس از خون انسان در هر مرحله از زندگی

چرخۀ زندگی ساس ها با گذراندن سه مرحله ( تخم، نمف - نوزاد و حشره بالغ) کامل می شود.

ساس برای اینکه از یک مرحله به مرحلۀ بعد تبدیل شود باید حداقل یک وعده غذایی تغذیه از خون را داشته باشد البته پوره ها باید 5 مرحله را طی کنند تا تبدیل به حشرات بالغ شوند و نیازمند تغذیه و گزش بیشتری هستند.

ساس ماده بالغ برای تخم ریزی نیاز به تغذیه و گزش بیشتری نسبت به ساس نر دارد.

زمان مورد نیاز برای تکمیل چرخۀ زندگی ساس حدود 4 تا 5 هفته در دمای منزل می باشد.

هر ساس ماده در طول زندگی خود حدود 100 تا 300 عدد تخم ریزی خواهد داشت.

درمان سریع نیش ساس

توصیه می شود بعد از گزش ساس روی پوست جهت کم کردن التهاب و خارش از پماد کالامین و پماد کلوبتازول استفاده شود.

ساس می توانند به سرعت شروع به تکثیر و گسترش کنند ، بنابراین تشخیصبه موقع  جهت گسترش آلودگی از اهمیت حیاتی برخوردار است. در بحث بهترین شرکت سمپاشی ساس بایستی دقت شود که بایستی توسط شرکت های سمپاشی دارای مجوز از وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی صورت گیرد (سمپاشی توسط یه کارگر به تنهایی نمی تواند تضمین کننده ریشه کنی ساس باشد). شرکت سمپاشی نگین دشت تحت نظر وزارت بهداشت، با بهره گیری از دانش کارشناسان ماهر و با تجربه حین انجام عملیات مبارزه با ساس پس از بازرسی و بررسی محل آلودگی با یک برنامه کامل و مدون، بهترین روش سمپاشی ساس را در جهت مبارزه و ریشه کنی ساس تختخوابی به شما پیشنهاد می دهد و در تمام مراحل سمپاشی ساس کارشناس و مهندسین ما در منزل شما حضور دارند و سمپاشی فقط توسط کارگر صورت نمی گیرد.!

سایر نکات مهم در مورد سمپاشی ساس

ساس تا چند وقت بدون غذا زنده می ماند؟

ساس بسته به شرایط دما و رطوبت محیط می تواند تا بیش از یکسال بدون هیچ گونه تغذیه ای زنده بماند.

ساس در کجای منزل مخفی می شود؟

ساس در محلی که استقرار پیدا می کند با دمای طبیعی مناسب در محیط و رطوبت نسبی بدون غذا تا یکسال بدون غذا زنده می ماند و در محیط های سردتر حتی ممکن است مدت زمان طولانی تری زنده بماند.

ساس هر چند وقت یکبار نیش میزند؟

ساس در محیط منزل با شرایط دمایی و رطوبتی مناسب چه در مرحله نمف و چه در مرحلۀ بلوغ معمولاً حداقل هفته ای یکبار تغذیه و گزش از خون میزبان را خواهد داشت.

پوره های ساس قبل از تبدیل به حشره بالغ حداقل نیازمند 5 بار تغذیه و گزش از خون میزبان هستندکه در شرایط ایده آل رشد یک پوره ساس و تبدیل آن به ساس بالغ کمتر از دو ماه زمان می برد.

از آنجا که پوره ساس و حشره بالغ ساس حداقل هفته ای یکبار تغذیه از خون دارد اکثر جمعیت ساس پس از هر بار تغذیه از خون انسان شروع به هضم آن وعدۀ غذایی کرده و اصولاً به دنبال وعدۀ غذایی دیگری جهت تغذیه نیستند تا زمانی که وعدۀ غذایی قبل را هضم و تخم ریزی نمایند.

نیازها و وعده های غذایی ساس از آنجا که جز حشراتی است که داخل منزل زندگی می کند با سایر حشراتی که قادراند بیرون از محل سکونت انسان نیز زندگی کنند کاملاً متفاوت است.

ساس ماده در زمان های مختلفی تخم ریزی می کند و یک زمان مشخص جهت تخم ریزی ساس ماده وجود ندارد و در صورت مساعد بودن شرایط جهت تغذیه و استقرار ساس ماده در یک مکان مناسب در زمان های مختلف شروع به تخم ریزی می نماید.

 

logo sampashi

مشاوره رایگان

021-88330133


تمام نقاط تهران و کرج

درباره شرکت نگین دشت

شرکت مهندسی نگین دشت با بیش از 30 سال تجربه به صورت تخصصی در زمینه خدمات سمپاشی حشرات، طعمه گذاری انواع موش و مبارزه با آفات خانگی و صنعتی مانند، سوسک، ساس، پشه، موریانه، کنه، مورچه، کک، موش و... با افتخار در خدمت هموطنان عزیزمان می‌باشد.

در ارتباط باشید:

logo-samandehi